Food on a Boat
Velen dromen er van: een wereldreis op een zeilschip. Zo mooi, zo romantisch, zo cultureel. Maar vergeet niet dat het niet allemaal vanzelf gaat op zo'n reis. Bijvoorbeeld, wat eet je op een boot?
Anneke Sips heeft het gedaan, zo'n reis. En ze heeft haar eetervaringen opgeschreven in een kookboek vol reiswetenswaardigheden, anekdotes en visvangsten met prachtige praktische smakelijke recepten.
Over Food on a boat:
Robert en Anneke maakten de grote oversteek van de Stille Oceaan. Ze zeilden samen in negen maanden van Mexico naar Australië op hun zeilboot Spunky en bezochten afgelegen eilanden en atollen in Frans-Polynesië, Niue, Fiji, Tonga, Vanuatu en Nieuw Caledonië.
“Wat eet je dan aan boord?” was een veelgestelde vraag.
Daarom hield Anneke eerst een blog bij en maakte daarna dit boek, met niet alleen recepten, maar ook tips over het koken aan boord, het bewaren en conserveren van vis en groente, informatie over lokale gerechten en gebruiken, reisverhalen en anekdotes.
Aan de hand van de afgelegde route over de Stille Oceaan beschrijft ze de recepten en ervaringen.
Hier een linkje naar de Food pagina van hun zeilblog
Artikelnummer | VA4992 |
---|---|
Barcode | 9789082941104 |